הכנס הישראלי השנתי ה-57 למדעי התעופה והחלל (IACAS)

15מרץ2017
מלון דן פנורמה תל-אביב וקמפוס הטכניון בחיפה
Event site

הכנס הישראלי השנתי ה-57 למדעי התעופה והחלל (IACAS) יתקיים ביום רביעי, 15.3.17, במלון דן פנורמה תל אביב, וביום חמישי, 16.3.17, בקמפוס הטכניון בחיפה.

כנס זה הינו, זה למעלה מחמישים שנה, האירוע המרכזי בחיי הקהילה האווירונאוטית במדינת ישראל. משתתפים בו כ-500 מהנדסים, מדענים ומומחים בתחומי האווירונאוטיקה והאסטרונאוטיקה מהארץ והעולם.

בזכות ערכו המדעי והטכנולוגי הרב, הכנס הוא מפגש חי ותוסס ומעניין גם מבחינה חברתית ועסקית. בארגונו שותפים הגופים העיקריים העוסקים באווירונאוטיקה וחלל במדינה: משרד הביטחון וצה"ל, התעשיות הביטחוניות – התעשייה האווירית לישראל, רפא"ל, התעשייה הצבאית לישראל, אלביט, וכמובן האקדמיה –  הטכניון, אוניברסיטת תל-אביב ואוניברסיטת בן-גוריון. לפיכך, משתתפים בו דרך קבע נציגים של חברות אווירונאוטיות גדולות וקטנות העוסקות בפיתוח וייצור בתחום.

תכנית הכנס תכלול הרצאות שמחבריהן מגיעים ממדינות שונות ברחבי העולם, ביניהן הרצאות מוזמנות, מהארץ ומחו"ל, ותחרות ייחודית של פרויקטי סטודנטים.

Event image

הכנס הישראלי השנתי ה-57 למדעי התעופה והחלל (IACAS)