תפריט צד

אירועים

אירועים קרובים

2018
הכנס הישראלי השנתי ה-58 למדעי התעופה והחלל (IACAS):הכנס הישראלי השנתי ה-58 למדעי התעופה והחלל (IACAS) יתקיים ביום רביעי, 14.3.18, בתל אביב, וביום חמישי, 15.3.18, בקמפוס הטכניון בחיפה.

אירועים קודמים

2017
יום העיון הששה עשר במנועי סילון וטורבינות גז:כבשנים קודמות, אנו מתכננים לקיים יום עיון במנועי סילון וטורבינות גז וכן יום של שתי סדנאות בתחומים רלבנטים.
יום העיון ה-16 יתקיים בבנין הפקולטה לאוירונוטיקה וחלל בטכניון ב-9 נובמבר 2017. הסדנאות תתקיימנה יומיים קודם, ביום ג', 7 בנובמבר 2017.
חנוכת המעבדה לניווט אוטונומי וחישת עולם (ANPL):בתכנית טקס חנוכת המעבדה לניווט אוטונטמי וחישת עולם (ANPL):
הדגמה ניסויית
ברכות
סקירת פעילות המעבדה
יוגש כיבוד קל
פיקניק פקולטי:פיקניק פקולטי לסטודנטים וחברי סגל.
יום הרשמה בתל-אביב ללימודי תואר ראשון בטכניון:הטכניון מגיע לת"א ולכם יש הזדמנות נוספת להירשם ללימודי תואר ראשון.
יום מחקר של סטודנטים לתארים גבוהים תשע"ז:יום המחקר הפקולטי השנתי, שיכלול גם מושב הצגת פוסטרים מקדים, יתקיים ב-19 באפריל 2016, יום רביעי, בין השעות 12:30 ו-14:30 בקומת הכניסה בפקולטה להנדסת אווירונוטיקה וחלל.
הקונצרט השנתי הראשון של הפקולטה להנדסת אוירונוטיקה וחלל:הקונצרט הפקולטי השנתי הראשון (!) ייערך ביום רביעי, 29.3.17, בשעה 12:30, באודיטוריום 235.
חברי הסגל, הסטודנטים ועובדי הפקולטה מוזמנים לקחת חלק פעיל בקונצרט.
ההרצאה השנתית ה-4 לזכר פרופ' זינגר - "אתגרים בשימוש בחומרים מרוכבים במבנים אוירונוטיים":גילה גילאי, ראש מינהל תיכון ואנליזות מבנה, במרכז הנדסה של התעשיה האוירית לישראל, תתן את ההרצאה.
הכנס הישראלי השנתי ה-57 למדעי התעופה והחלל (IACAS):הכנס הישראלי השנתי ה-57 למדעי התעופה והחלל (IACAS) יתקיים ביום רביעי, 15.3.17, במלון דן פנורמה תל אביב, וביום חמישי, 16.3.17, בקמפוס הטכניון בחיפה.
מהנדסות העתיד – הכנס ה-2 לתלמידות תיכון מצטיינות, Tech Women 2017, ייערך בטכניון ובפקולטה:ב-2.3.2017 יערך בטכניון ובפקולטה הכנס ה-2 לתלמידות תיכון מצטיינות מכל רחבי הארץ במטרה לעודד אותן לבחור בלימודים אקדמיים מדעיים-הנדסיים.
"יום פתוח" 2017 יתקיים ב-22-23.2.17 בטכניון ובפקולטה:יום פתוח 2017 של הטכניון והפקולטה יתפרס על פני יומיים. ב-22/2/17 יתקיים היום הפתוח למגזר הערבי, וב-23/2/17 לקהל הרחב.
התנעת תכנית "אווירונאוטיקה בעמק":התנעת תכנית "אווירונאוטיקה בעמק" תתקיים בתאריך 17.1.2017
2016
טקס חלוקת תעודות ומלגות למצטייני תכנית "גבהים":חלוקת תעודות ומלגות למצטייני תכנית “גבהים” לשנת הלימודים תשע”ו.
יום העיון החמישה עשר במנועי סילון וטורבינות גז:יום העיון החמישה-עשר במנועי סילון וטורבינות גז יתקיים ביום ה’, 17 בנובמבר, 2016, באודיטוריום 235 בפקולטה להנדסת אוירונוטיקה וחלל בטכניון.
סדנא בנושא "התקדמות במידול מחזורי מיקרו טורבינות גז ופרקטיקות בתכן איזורי טורבינה חמים":המרצים האורחים בסדנא הם מר יואכים קורצקה מ- "MTU Aero Engines / GasTurb" ודר' בוריס גלייזר מ- "Solar Turbine / Optimized Turbine Solutions".
ערב סיכום והצגת פרויקט AUVSI 2016:במסגרת האירוע תוצג המערכת האווירית האוטונומית שתוכננה, נבנתה והוטסה על ידי צוות משותף של סטודנטים מהפקולטה להנדסת אוירונוטיקה וחלל ומהפקולטה להנדסת חשמל.
יום מחקר של סטודנטים לתארים גבוהים:יום המחקר הפקולטי השנתי יתקיים ב-13 באפריל 2016, יום רביעי, בין השעות 12:30 ו-14:30 בקומת הכניסה בפקולטה להנדסת אווירונוטיקה וחלל.
הכנס השנתי ה-56 למדעי תעופה וחלל:יערך במהלך יומיים, 09-10/03/2016, בתל-אביב וחיפה.
2015
ערב סיכום והצגת פרויקט AUVSI 2015:במסגרת האירוע תוצג המערכת האווירית האוטונומית שתוכננה, נבנתה והוטסה על ידי צוות משותף של סטודנטים מהפקולטה להנדסת אוירונוטיקה וחלל ומהפקולטה להנדסת חשמל.
טקס חלוקת תעודות ומלגות למצטייני תכנית "גבהים":חלוקת תעודות ומלגות למצטייני תכנית "גבהים" לשנת הלימודים תשע"ה.
טקס סיום תואר ראשון 2015:בתאריך 25.6.15 יערך בפקולטה טקס סיום תואר ראשון.
פיקניק פקולטי:פיקניק פקולטי לסטודנטים וחברי סגל.
יום פתוח ללימודים לתארים גבוהים:מיועד למועמדים המעוניינים להשתלם לתואר שני ושלישי בפקולטה להנדסת אוירונוטיקה וחלל בטכניון.
הכנס השנתי ה-55 למדעי תעופה וחלל:יערך במהלך יומיים, 25-26/2/2015, בתל-אביב וחיפה.
יום פתוח 2015:בואו לבקר אותנו ביום הפתוח בטכניון, בדוכן שלנו בבית הסטודנט, ובשלושה סיורים בפקולטה. היכנסו לפרטים.
2014
ערב סיכום והצגת פרויקט AUVSI:במסגרת האירוע תוצג המערכת האווירית האוטונומית שתוכננה, נבנתה והוטסה על ידי צוות משותף של סטודנטים מהפקולטה להנדסת אוירונוטיקה וחלל ומהפקולטה למדעי המחשב.
יום העיון השלושה-עשר במנועי סילון וטורבינות גז:יום העיון השלושה-עשר במנועי סילון וטורבינות גז יתקיים ביום ה', יג' חשון תשע"ה (6 בנובמבר, 2014) באודיטוריום של הפקולטה להנדסת אוירונוטיקה וחלל (חדר 235) בטכניון.
טקס סיום תואר ראשון 2014:בתאריך 26.6.14 נערך בפקולטה טקס סיום תואר ראשון, בו השתתפו 74 בוגרים.
טקס חלוקת תעודות ומלגות למצטייני תכנית "גבהים":חלוקת תעודות ומלגות למצטייני תכנית "גבהים" לשנת הלימודים תשע"ד.
יום העיון ה-36 הישראלי במכניקה חישובית:הפקולטה להנדסת אוירונוטיקה וחלל תארח את יום העיון ה-36 הישראלי במכניקה חישוביתISCM-36) ).
יום מחקר של סטודנטים לתארים גבוהים:במהלכו הם יציגו בעזרת פוסטרים את פרי מחקרם.
פורים:הרמת כוסית לסטודנטים וחברי סגל
הכנס השנתי ה-54 למדעי תעופה וחלל:יערך במהלך יומים, 19-20/2/2014, בתל-אביב וחיפה.
טקס סטודנטים מצטיינים פקולטי:יוענקו מלגות, פרסים ותעודות הצטיינות עבור הישגים בשנת לימודים תשע"ג.
2013
יום נשים בפקולטה להנדסת אוירונוטיקה וחלל:בו יתארחו תלמידות שלומדות במגמות טכנולוגיה ומדעים.

Technion – Israel Institute of Technology