מהנדסות העתיד – הכנס ה-2 לתלמידות תיכון מצטיינות, Tech Women 2017, ייערך בטכניון ובפקולטה

2מרץ2017
קמפוס הטכניון

ב-2.3.2017 יערך בטכניון ובפקולטה הכנס ה-2 לתלמידות תיכון מצטיינות מכל רחבי הארץ במטרה לעודד אותן לבחור בלימודים אקדמיים מדעיים-הנדסיים.

במהלך הכנס ישמעו התלמידות הרצאות מרתקות מפי בוגרות טכניון וכן מאת חוקרות בטכניון וכן יבקרו בפקולטות שונות בטכניון וביניהן הפקולטה להנדסת אוירונוטיקה וחלל.

תלמידות תיכון על הדשא בכנס Tech Women 2016     תלמידות תיכון קופצות לפני שלט Tech Women 2016

במהלך הסיורים בפקולטה יאזינו התלמידות להרצאות מרתקות בתחום של הנדסת אוירונוטיקה וחלל וכן יסיירו במעבדות הפקולטה.

פרופ' דניאלה רווה מרצה בכנס Tech Women 2016
כיום בפקולטה להנדסת אוירונוטיקה וחלל כ- 25% מהסטודנטים לתואר ראשון וכ- 20% מהסטודנטים לתארים מתקדמים הן נשים.

Event image

“Tech Women 2017” – the 2nd conference for outstanding female high school students from all over Israel will be held at the Technion and the Faculty