A Chinese Delegation of Entrepreneurs Visited the Wind Tunnel Complex

14.06.2015

משלחת של 32 יזמים הגיעה ב-9.6.15 לביקור של יום אחד בטכניון. הביקור אורגן ע"י CEO innovation Club of Overseas Education College Shanghai Jiao Tong University ובראש המשלחת כיהן מר Luo Fei, שהינו יו"ר Green PINE Capital Partners.

את הקבוצה אירח מרכז הידע לחדשנות בטכניון, ובמסגרת הביקור המשלחת ביקרה בפקולטות ובמעבדות שונות, בין היתר במעבדת "נקבות הרוח" בפקולטה. הסיור במעבדה הובל על ידי מיכאל קרפ ויגאל גלוזמן, דוקטורנטים בפקולטה. הסיור החל במנהרה התת-קולית, בה יגאל הסביר על מחקרו בנושא בקרת זרימה. בהמשך הקבוצה ביקרה במנהרה העבר קולית, בה הוסבר על מדידת הכוחות האווירודינמיים על דגמי מנהרה.

אוניברסיטת Shanghai Jiao Tong נוסדה ב-1896 ומהווה את אחד ממוסדות החינוך הגבוה הוותיקים והמפורסמים בסין.

ישראל מזוהה כמדינה חדשנית בעלת טכנולוגיות חדשניות ובשילוב עם השוק הסיני, קיים בסיס טוב ליצירת יחסי win-win לשני הצדדים. מדובר בהזדמנות טובה למנהלי החברות הסיניות שבמשלחת לדון בקשרים פוטנציאליים ולמצוא דרכים לשיתופי פעולה בארץ (השקעה בחברות/קרנות ישראליות, או הבאת טכנולוגיות ישראליות לשוק הסיני).