AUVSI 2016 Project Conclusion and Presentation Event

10.11.2016

ב-10 בנובמבר 2016 התקיים בפקולטה אירוע לסיכום פרויקט 2016 AUVSI.

פרויקט זה הינו פרויקט גמר של הסטודנטים (פרויקט 7/8) בפקולטה לאווירונאוטיקה והוא נעשה זו הפעם השניה במשותף עם הפקולטה להנדסת חשמל.

באירוע השתתפו אנשי התעשיות שתמכו בפרויקט ובכלל זה רפאל, תע”א, הנהלת הטכניון ועוד. הוזמנו גם תלמידים מבית הספר הטכני של חיל האוויר וכמובן, אנשי הסגל מאווירונאוטיקה וחשמל והסטודנטים השותפים לפרויקט משתי הפקולטות.

AUVSI 2016 - Prof. Moshe Sidi and Prof. Wayne Kaplan representing Technion's management, and a group of students from the Israeli Air Force Technical School     The audience listening attentively to the dean

הסטודנטים בפרויקט זה פיתחו, תיכננו, בנו והטיסו מערכת אווירית אוטונומית לסיור וצילום אווירי. המערכת הוצגה בתחרות בינלאומית והגיעה למקום הרביעי !!!

את הפרויקט מנחה דרור ארצי, שגם הנחה את האירוע לסיכום הפרויקט.

AUVSI 2016 - Dror Artzi opening the seminar

דרור פתח את הערב בהסבר קצר על הפרויקט והזמין את פרופ’ יעקב כהן, דיקן הפקולטה להנדסת אוירונוטיקה וחלל, ואת פרופ’ מרק זילברשטיין מהנדסת חשמל שבירכו במילים חמות את הפרויקט, העושים במלאכה (מנחים וסטודנטים) ואת ההישג  יוצא הדופן של הפעלה מוצלחת של המערכת והזכייה במקום המכובד בתחרות בארה”ב.

AUVSI 2016 - the dean of the AE faculty congratulating the team     AUVSI 2016 - Prof. Mark Zilbershtein from the Faculty of Electrical Engineering congratulating the team

בהמשך לברכות הציגו הסטודנטים משתי הפקולטות בצורה מפורטת את המערכת ותהליך פיתוחה המורכב והאתגרי.
כלי הטיס והתחנה הקרקעית הוצגו על במת האודיטוריום.

Eliran Eyal - head of the 2016 AUVSI team beginning the presentation of the system and the project     כלי הטיס והתחנה הקרקעית מוצגים על במת האודיטוריום

אחרי הברכות העניקו דרור ארצי ופרופ’ יעקב כהן תעודת הערכה לראש הפרויקט – הסטודנט אלירן אייל.

Eliran Eyal receiving a Certificate of Appreciation from Prof. Cohen and Dror Artzi

זו השנה השלישית בה צוות סטודנטים מהטכניון משתתף בתחרות הכל כך יוקרתית בארה"ב וזוכה תמיד באחד מחמשת המקומות הראשונים, וזאת מבין כחמישים אוניברסיטאות מכל העולם.

Dror and the AUVSI 2016 team on stage at the end of the seminar

בהשתתפותנו הרציפה והכל כך מוצלחת בתחרות אנחנו מייצגים ומציגים את הרמה הטכנית הגבוהה כל כך של הטכניון ושל  מדינת ישראל.

היה ערב מצוין ששילב איכות אקדמית הנדסית עם התרגשות טבעית וספונטנית של מהנדסים צעירים.

Tasty pizza, pasta and salads ready before the end of the seminar     Mingling and enjoying the refreshments