David Castaneda, a Master's Student at the Faculty, Winner of the Best Student Paper in Propulsion Award at the 2017 European Conference on Aerospace Sciences (EUCASS)

09.07.2017

דוד קסטנדה, סטודנט לתואר מגיסטר בפקולטה, זכה בפרס מאמר הסטודנט הטוב בתחום ההנעה בכנס European Conference on Aerospace Sciences (EUCASS) 2017 שהתקיים במילאנו, איטליה.

דוד קסטנדה, סטודנט לתואר מגיסטר בפקולטה, צועד לבמה לקבלת הפרס למאמר הסטודנט הטוב בתחום ההנעה בכנס European Conference on Aerospace Sciences (EUCASS) 2017     DSC_0056

המאמר בנושא חקירה ניסויית של ההצתה ההיפרגולית של מי חמצן עם מוצק פחמימני נכתב על ידי דוד קסטנדה ופרופ' בני נתן.

הצתה היפרגולית (הצתה במגע) בין המחמצן הנוזלי והדלק המוצק חשובה במנועים היברידיים רקטיים, מאפשרת כיבוי והדלקה מחדש של המנוע והיא בעלת השהית הצתה של 7 מילי שניות.

ברכות לדוד ולפרופ' נתן !