Dr. Vadim Indelman – A new Faculty member

18.03.2014

Vadim Indelman

ד"ר ואדים אינדלמן מצטרף אל הפקולטה להנדסת אווירונאוטיקה וחלל בטכניון כפרופסור משנה. לואדים תואר ראשון כפול מהטכניון – מכון טכנולוגי לישראל (משנת 2002), בהנדסת אוירונוטיקה וחלל (בהצטיינות יתרה), ובמדעי המחשב (בהצטיינות). את תואר הדוקטור קיבל בפקולטה להנדסת אווירונאוטיקה וחלל בטכניון בשנת 2012. מזה כשנתיים הוא מבצע את השתלמות הבתר-דוקטורט במכון לרובוטיקה ומערכות נבונות במכון הטכנולוגי של מדינת ג'ורג'יה בארצות הברית.

מחקרו של ד"ר אינדלמן מתרכז במערכות אוטונומיות (חד- ורב-סוכנים), במיוחד כאלו הפועלות בסביבה דינמית, לא ודאית, וידועה חלקית בלבד. הוא חוקר היתוך מידע במערכות מבוזרות מרובות חיישנים, ניווט ומיפוי מבוסס ראייה ממוחשבת, ותכנון תנועה כדי לפתח גישות יעילות חישובית לפעולה אוטונומית אמינה ומדויקת. למרות שמחקרו עוסק בעיקר בכלים אוטונומיים מוטסים לא מאוישים, הוא רלוונטי גם למערכות אוויר-חלל אחרות, כמו מערכות חלל רובוטיות.

ThreeViewGeometry     FactorGraph_LBA_GPS