The International Space University is arriving in Israel for the first time

12.07.2016

התכנית ללימודי החלל (SSP) של אוניברסיטת החלל הבינלאומית (ISU) מגיעה לראשונה לישראל ותתקיים בטכניון ותחל במהלך חודש יולי 2016.

במסגרת התכנית יבקר בטכניון ד"ר באז אולדרין, אחד מ-12 האנשים שצעדו על הירח ואחת הדמויות החשובות בקידומה של התוכנית לטיסה מאוישת למאדים.
כמו כן ייערכו אירועים הפתוחים לקהל הרחב ובהם: פאנל החלל הישראלי, פאנל אסטרונאוטים בינלאומי, הרצאת הערב של האסטרונאוט פרופ' ג'ף הופמן, פאנל בנושא ההיבט האנושי של משימת המעבורת קולומביה ועוד.

תכנית יוקרתית זו תמשך שמונה שבועות ותציע למשתתפים בה חוויית התפתחות מקצועית נרחבת וייחודית, המכסה את כל ההיבטים של תכניות החלל ויוזמות החלל ומכילה היבטים שונים כגון מדעי החלל, הנדסת חלל, מדיניות, כלכלה ומשפט, ניהול החלל, יישומי חלל ותפקוד האדם בחלל.

המשתתפים בתכנית נבחרים בקפידה מתוך תפיסה שאלה יהיו מנהיגי החלל בעתיד. ואכן, רבים מבוגרי התכנית של אוניברסיטת החלל ממלאים תפקידים בכירים בתעשיית החלל העולמית.
מדי שנה, מציע משרד המדע, הטכנולוגיה והחלל מלגות למעוניינים להשתתף בתכנית (מלגת רמון) וגם השנה, כמו בכל שנה, קיימת נציגות מכובדת של בוגרי הפקולטה להנדסת אוירונוטיקה וחלל אשר זכו במלגה ונבחרו להשתתף בתכנית.

השנה, ירכז את התכנית מטעם הטכניון מכון אשר לחקר החלל, בראשותו של פרופ' פיני גורפיל מהפקולטה להנדסת אוירונוטיקה וחלל.

לרשימת האירועים המלאה ולהרשמה – לחצו כאן: http://goo.gl/LaiVaZ

ISU SPP16 ISU SPP16 ISU SPP16