מזכר הבנות חדש נחתם עם אוניברסיטת פרדו

03.09.2020

agreement

ביוזמת הפקולטה להנדסת אוירונוטיקה וחלל בטכניון, נחתם הסכם המסמן התחלה של שיתוף פעולה רשמי בין הטכניון ואוניברסיטת פרדו.

במאמץ שהובל ע"י הפקולטה להנדסת אוירונוטיקה וחלל, מזכר הבנות נחתם ביוני 2020 בין אוניברסיטת פרדו, מערב לאפייט, אינדיאנה, ארה"ב והטכניון- מכון טכנולוגי לישראל, חיפה, ישראל.

מלאי מוטיבציה מהמשימה המשותפת של שני המוסדות המכוונים לקראת קידום העשרת הלמידה, מחקר ומשימות משותפות, ההסכם מספק מכניזם לחיזוק והרחבת הקשר המשותף בין שני המוסדות, ולסיפוק מגוון אפשרויות לשיתופי פעולה. בהמשך לקו זה ההסכם מהווה מסגרת עבודה לצורך:

1. חילופי חברי סגל וחוקרים
  2. חילופי סטודנטים
  3. שיתופי פעולה במחקר, למידה והוראה
  4. סיוע טכני
  5. תוכניות מחקר והוראה נוספות

דרך הסכם זה, הצטרפותה של אוניברסיטת פרדו לרשת שיתופי הפעולה הפורמליים של הטכניון, הוא עוד צעד חשוב לעבר יצירת והרחבת שיתופי הפעולה שלנו עם מוסדות אקדמיים מובילים ברחבי העולם.