Prizes Awarded to Faculty and Students at the 56th IACAS

14.03.2016

הכנס הישראלי השנתי ה-56 למדעי התעופה והחלל התקיים בתל-אביב ובחיפה בימים 9-10 במרץ 2016.

לחברי הסגל והסטודנטים הבאים מהפקולטה להנדסת אוירונוטיקה וחלל בטכניון הוענקו פרסים במסגרת הכנס:

חמישה פרסים לזכרו של דר' אריה הלל הוענקו לזוכים הבאים:

• סטודנטים לתואר דוקטור – אהרון פרידמן, אלון לידור ויואש מור
  • סטודנט לתואר מגיסטר – ניתאי שטיין
  • סטודנט לתואר ראשון – רע דוד

DSCF2742 DSCF2743 DSCF2745 DSCF2747

הפרס לשנת 2016 מטעם דבורה תבל"א ופרופ' יוסף שנער ז"ל הוענק לסטודנט לתואר דוקטור שמואל חיון, בגין מחקרו בנושא: “Cooperative Strategies and Capture Zones in Multi-Player Pursuit-Evasion Games”

מענק מחקר מהקרן ע"ש ג'ורדן ואיירין טארק ניתן לפרופ' דניאלה רווה, בגין מחקרה בנושא: “Load Control in Elastic Wings for Overall Aircraft Efficiency”

הפרס ע"ש ניב-יה דורבן ניתן לפרופ' דניאלה רווה ולשותפיה לכתיבת המאמר בנושא: “Evaluation of an ARMA Flutter Boundary Prediction Method Based on Discrete-Time Structural Responses to Turbulence Excitation in Flight-Tests”.

הפרס בתחרות פרויקטי סטודנטים ע"ש דר' שלומית גליא הוענק לסטודנטים שי אלכסנדרוני, מקסים בלונוז'קו, יאיר אלבז, ליאור ליפשיץ, עילי מילר, נפתלי-נתי טויטו ושחר וולמרק, בגין הפרויקט שלהם בנושא: “Challenges in the Conversion of a Business Jet into a Regional Airliner, Based on the ARJ-100”, אשר הונחה על ידי מר משה עטר מהתעשייה האווירית.

ברכות חמות לכל הזוכים !