Michael Karp, currently a Ph.D. student in the Aerospace department, has won the excellence prize from the Wolf Foundation.

15.02.2015

מיכאל קרפ, סטודנט לדוקטורט בפקולטה להנדסת אוירונוטיקה וחלל, הוא אחד משני דוקטורנטים טכניונים שזכו במלגת ההצטיינות היוקרתית מקרן וולף.
מיכאל הוא סטודנט במסלול הישיר לדוקטורט בהנחיית פרופ' יעקב כהן. מחקרו עוסק באי-יציבות זרימה ומעבר מזרימה למינרית לטורבולנטית, עם דגש על הבהרת המנגנון הפיסיקלי של המעבר לטורבולנטיות בעזרת מודלים אנליטיים פשוטים יחסית. המחקר מתמקד בהבנת תהליך המעבר לטורבולנטיות בזרימות יציבות להפרעות אינפיניטסימליות, כגון זרימות גזירה בסמוך לקיר.