שני אליצור זכתה בפרס כפול בתחרות סטודנטים לפתרונות להקטנת השימוש בנפט לתחבורה במסגרת כנס EcoMotion.

שני אליצור, סטודנטית לתואר דוקטור בהנחיית פרופ’ אלון גני וד”ר ולרי רוזנבנד, זכתה בפרס כפול, מקום שני וחביבת הקהל, בתחרות סטודנטים Challenge 2014 לפתרונות להקטנת השימוש בנפט לתחבורה במסגרת כנס EcoMotion, שהתקיים בשדות-ים, ב-22-23.5.2014.
הנושא שהציגה שני בכנס “טכנולוגית מימן חדשנית לאחסון אנרגיה” כמו גם רכב המודל המבוסס על טכנולוגיה זו שפעולתו הודגמה במשך שעות ארוכות, גררו התעניינות רבה ממשתתפי הכנס שכללו נציגי אקדמיה, תעשיות, חברות רכב בינלאומיות, חברות הזנק, משרדי ממשלה ואף אורחים מחו”ל.

Ecomotion

Shani Elitzur, a Ph.D. student supervised by Prof. Alon Gany and Dr. Valery Rosenband, won the double honor of 2nd Prize and the Audience Favorite in the student competition Challenge 2014.