תוכנית הקיץ 2024

01.08.2024

שמחנו לארח שמונה סטודנטים מוכשרים מבריטניה, ברזיל וארה"ב בתוכנית המחקר הבינלאומית שלנו לקיץ. יחד עם בית הספר הבינלאומי של הטכניון, תכנית הקיץ הציעה לתלמידים שילוב של חקר תעופה וחלל מתקדם ופעילויות חברתיות מגוונות.

במהלך תכנית הקיץ, עסקו הסטודנטים במחקר מתקדם בליווי אישי של חברי הסגל ונהנו מסביבה דינאמית של מחקר, למידה ופעילות חברתית של הפקולטה והטכניון.

ארבעה חברי סגל אירחו את הסטודנטים בתכנית הקיץ של השנה:

• פרופסור חבר בני צ'וקורל במעבדת טורבו מכונות והעברת חום
  • ד"ר פאבל גליץ', במעבדת מכניקת גלים ומטה-חומרים
  • פרופסור חבר דניאל זלזו, המוביל את מעבדת הרשתות והבקרות השיתופיות (ConNeCt) ואת מעבדת פילדלפיה לבקרת טיסה
  • מרצה אורח בכיר ולדימיר מרטינושי, שהנחה סטודנטים וגם הוביל את כלל הפעילות האקדמית של תכנית הקיץ בפקולטה

תכנית הקיץ אורגנה עם בית הספר הבינלאומי של הטכניון על מנת להעניק ניסיון מעשי בתכנון וביצוע ניסויים במעבדות נבחרות, ומאפשרת טעימה מההבדל בין לימודי התואר הראשון לעבודה מחקרית לתארים מתקדמים.