Dr. Stephan Rudykh – A new Faculty member

01.04.2014

Stephan Rudykh

ד"ר סטפן רודיך מצטרף אל הפקולטה להנדסת אווירונאוטיקה וחלל בטכניון כפרופ' משנה. סטפן הינו כעת בתר-דוקטורנט בצוות המחקר של  פרופ' מרי בויס במחלקה להנדסת מכונות במכון הטכנולוגי של מסצ'וסטס (MIT). סטפן קיבל את תואר הדוקטור מאוניברסיטת בן-גוריון בנגב, בהנחיית פרופ' גל דבוטון. בשנת 2011 הוא התארח באוניברסיטת הרווארד אצל פרופ' קטיה ברטולדי, ובשנת 2009 במכון הטכנולוגי של קליפורניה (Cal-Tech) אצל פרופ' קאושיק בהטצ'ריה. את התואר הראשון והשני קיבל מן האוניברסיטה הפוליטכנית של סנט-פטרסבורג.

מחקרו של ד"ר רודיך מגשר על הפער בין מיקרו-מבנים בחומר לבין תכונות מקרוסקופיות. סטפן עושה שימוש פעיל בחוקי תכן הנצפים בטבע לצורך פיתוח של חומרים רב-תפקודיים. תחומי המחקר שלו כוללים חומרים פעילים עבור שרירים מלאכותיים, מפעילים, חיישנים ורובוטים גמישים; שריונים גמישים בהשראת עולם הטבע; מטא-חומרים אקוסטיים, וחומרים מרוכבים קלים בעלי יכולות מכניות קיצוניות. סטפן משתמש בתאוריה, סימולציות, וניסויים בהם נעשה שימוש בטכניקות הדפסה תלת-ממדיות מתקדמות.

Rudykh