Ofir Akunis, Minister of Science, Technology and Space, visited Asher Space Research Institute (ASRI) at the Technion and met with Prof. Pini Gurfil

22.03.2016

אופיר אקוניס, שר המדע, הטכנולוגיה והחלל, ביקר במכון אשר לחקר החלל ביום שלישי, ה-22.3.16 ונפגש עם פרופ' פיני גורפיל, חבר סגל בפקולטה להנדסת אוירונוטיקה וחלל וראש מכון אשר.
פרופ' גורפיל הציג בפני השר אקוניס את פעילות המכון, ליווה אותו במהלך הביקור במעבדת מערכות חלל מבוזרות ושם חשף בפניו את המודל ההנדסי של פרויקט SAMSON.
פרויקט זה מובל ע"י פרופ' גורפיל, נתמך ע"י תעשיות החלל הישראליות, התחיל כפרויקט סטודנטים בפקולטה לאוירונוטיקה וחלל ומטרתו המרכזית הינה הדגמת יכולת של טיסת מבנה משותפת ואוטונומית של מספר לוויינים.

Ofir Akunis visit Lab_1 Hallway