Shahar Wollmark, M.Sc. student, won the 2017 Gemunder Prize for ​Space Defense Related Technologies

12.07.2017

שחר וולמרק, סטודנט לתואר שני בפקולטה, בהנחייתם של ד"ר ינון יבור ופרופ' אמריטוס אלון גני, זכה בפרס Gemunder לטכנולוגיות בטחוניות בתחום הגנה בחלל (Space Defense Related Technologies) לשנת 2017.

שחר וולמרק במעמד הענקת הפרס יחד עם מנחיו, ד"ר ינון יבור ופרופ' אמריטוס אלון גני, פרופ' בועז גולני (סגן נשיא הטכניון בקשרי חוץ ופיתוח) ופרופ' אבי מרמור (ראש המרכז למדע וטכנולוגיה של בטחון ישראל)

מחקרו הזוכה עוסק בהודף מוצק ירוק המורכב מאלומיניום ומים לשימוש במערכות הנעה לוויניות.

במסגרת הזכייה, קיבל שחר פרס כספי, כמו גם מימון להמשך מחקרו בטכניון. שחר עתיד להרצות על עבודתו במסגרת יום העיון השנתי של המרכז למדע וטכנולוגיה של בטחון ישראל בהמשך השנה.

במעמד קבלת הפרס בחודש מאי נכחו שחר והמנחים שלו, וכן פרופ' בועז גולני (סגן נשיא הטכניון לקשרי חוץ ופיתוח) ופרופ' אבי מרמור (ראש המרכז למדע וטכנולוגיה של בטחון ישראל).

שחר וולמרק עם פרופ' בועז גולני (סגן נשיא הטכניון לקשרי חוץ ופיתוח) ופרופ' אבי מרמור (ראש המרכז למדע וטכנולוגיה של בטחון ישראל)

ברכות לשחר, ינון ואלון !