שני אליצור הוזמנה לתת הרצאת מליאה בכנס הטכנולוגי Alpbach Technology Symposium באוסטריה

שני אליצור הוזמנה לתת הרצאת מליאה בכנס הטכנולוגי Alpbach Technology Symposium, אשר התקיים באוסטריה בין 25-27 באוגוסט 2016.

Shani Elitzur at Alpbach      Israeli flag at Alpbach 2016

שני הרצתה על נושא מחקר הדוקטורט שלה על הפקת מימן מהתגובה בין אלומיניום ומים והיישום בתאי דלק להפקת אנרגיה חשמלית. היא קבלה את ההזמנה אחרי זכייתה במקום שלישי עולמי בכנס הבינלאומי Falling Walls Lab למחקרים יצירתיים של מדענים צעירים, שנערך בברלין בנובמבר 2015.

במהלך הכנס שני חוותה עוד חוויה מיוחדת, כאשר הוזמנה גם להרצות על מחקרה לתלמידות בית ספר מקומי.

Shani with school girls, Alpbach 2016

שני הינה סטודנטית לתואר דוקטור בפקולטה להנדסת אוירונוטיקה וחלל, בהנחיית פרופסור אמריטוס אלון גני ודר' ולרי רוזנבנד.

Shani Elitzur Gave a Plenary Lecture at Alpbach Technology Symposium, Austria