הכנס הישראלי השנתי ה-60 למדעי התעופה והחלל (IACAS)

Wednesday 04/03/2020 - 05/03/2020
  • מלון דן פנורמה תל אביב + קמפוס הטכניון, חיפה

הכנס הישראלי השנתי ה-60 למדעי התעופה והחלל (IACAS) יתקיים ביום רביעי, 4.3.20, במלון דן פנורמה תל אביב, וביום חמישי, 5.3.20, בקמפוס הטכניון בחיפה.

כנס זה, שהינו האירוע המרכזי בחיי הקהילה האווירונאוטית במדינת ישראל, יחגוג השנה את שנתו ה-60 ! משתתפים בו כ-600 מהנדסים, מדענים ומומחים בתחומי האוירונוטיקה והאסטרונאוטיקה מהארץ והעולם.

בזכות ערכו המדעי והטכנולוגי הרב, הכנס הוא מפגש חי ותוסס ומעניין גם מבחינה חברתית ועסקית. בארגונו שותפים הגופים העיקריים העוסקים באוירונוטיקה וחלל במדינה: משרד הביטחון וצה"ל, התעשיות הביטחוניות – התעשייה האווירית לישראל, רפאל, תעש מערכות, אלביט מערכות, סוכנות החלל הישראלית וכמובן האקדמיה – הטכניון, אוניברסיטת תל-אביב ואוניברסיטת בן-גוריון. לפיכך, משתתפים בו דרך קבע נציגים של חברות אוירונוטיות גדולות וקטנות העוסקות בפיתוח וייצור בתחום.

תכנית הכנס תכלול הרצאות שמחבריהן מגיעים ממדינות שונות ברחבי העולם, ביניהן הרצאות מוזמנות, מהארץ ומחו"ל, ותחרות ייחודית של פרויקטי סטודנטים.