ASSURE affiliate member Sinclair College visits the Faculty

27.03.2017

החל משנת 2017, הפקולטה להנדסת אוירונוטיקה וחלל בטכניון שותפה ב-ASSURE, אשר הינו קונסורציום של מוסדות מחקר בארה"ב שהוקם במתכונת של מרכז מצוינות (COE) לביצוע מחקר בנושא כטב"ם עבור מינהל התעופה הפדרלי האמריקאי (FAA) בהובלת  Mississippi State University.

בתאריך 27.3.17 ביקרו בפקולטה נציגים ממכללת Sinclair, אשר ממוקמת בדייטון, אוהיו בארה"ב, והינה שותפה גם היא ב-ASSURE, במטרה להתניע שיתוף פעולה מחקרי תחת תכנית ASSURE.

בביקור נכחו דב נוריס (סגנית בכירה לנשיא לפיתוח כוח עבודה ושירותי תאגיד) ודר' אנדרו שפרד (דירקטור, מערכות אויריות בלתי מאוישות) ממכללת סינקלייר, הדס בר-אור, נציגת Dayton Region Israel Trade Alliance. מהפקולטה השתתפו פרופ' יעקב כהן, דיקן, פרופ' משנה דן זלזו (מרכז פעילות ASSURE בפקולטה), פרופ' מחקר אמריטי דני ויס, פרופ' אמריטוס מוטי קרפל, פרופ' משנה אוקסנה סטלנוב, פרופ' משנה סטפן רודיך ואורלי רייס, אחראית קשרי חוץ.

בכירים ממכללת Sinclair, שהינה חברה שותפה ב-ASSURE, ביקרו בפקולטה

במהלך הביקור נסקרו תחומי הפעילות של המכללה והפקולטה, נידונו אפשרויות לשת"פ, והתקיימו ביקורים במעבדה של פרופ' משנה ואדים אינדלמן ובמעבדה של פרופ"ח טל שימא.